DESCARCA DECONT TVA PDF

Informaţiile necesare pentru realizarea aplicaţiilor client pentru consultarea registrului persoanelor care aplică plata defalcată a TVA(serviciu web sincron). taxa pe valoarea adaugata by alina_nvc in Types > School Work. – Ebook download as Excel Spreadsheet .xls), PDF File .pdf), Text declar pe proprie raspundere decont cu suma negativa de TVA denominare.

Author: Moogunos Mak
Country: Norway
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 21 August 2014
Pages: 84
PDF File Size: 2.16 Mb
ePub File Size: 1.71 Mb
ISBN: 737-4-12277-935-3
Downloads: 86514
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yosho

Comenzilor ferme transmise furnizorilor; Contractelor incheiate cu furnizorii; Comenzilor ferme generate pe baza esalonarilor de livrare aferente contractelor; Functionalitati aferente: Calculul sumelor cuvenite pentru efectuarea orelor suplimentare, de noapte, obligatii cetatenesti, intreruperi tehnologice, samd.

Definire indicatori cash-flow Indicatorii cash-flow au o structura ierarhica descarcaa se defineste la nivelul unui an, o singura data.

Valorea contoarelor, care se va folosi vecont planificarea activitatii de mentenanta va rezulta din evaluarea formulei de calcul atasata fiecarui set de contor, iar rezultatul acestui calcul va fi exprimat in unitatea de masura atasata acestei valori Normative lucrari de mentenanta – definire catalog cicluri de reparatii Fise tehnologice de reparatii – insiruirea operatiilor, materiilor prime si a pieselor de schimb care se folosesc curent intr-un tip de reparatie.

O fisa tehnologica se defineste la nivel de interventie, dscarca se preia cu posibilitatea de a fi modificata pe echipamente.

Posturile pot fi definite pe destinatii interne, pentru unitate si externe pentru terte persoane – angajatori, in cazul serviciilor de recrutare si selectie de personal – externalizate.

Rapoarte comertul cu amanuntul Lista preturi magazin; Raport gestiune magazin; Balanta analitica de materiale; Fisa de magazie; 19 Balanta analitica de materiale; Stocuri curente; Stocuri pe depozite; 9. Planificare livrari Sistemul permite planificarea livrarilor produselor aflate in stoc la o anumita data, precum si listarea dispozitiei de livrare; 7. Comenzilor ferme primite de la clienti; Contractelor incheiate cu clientii; Comenzilor ferme generate pe baza esalonarilor de livrare aferente contractelor; Functionalitati aferente: Din varianta de previzionare activa se vor citi datele in rapoarte pentru comparatii cu valorile realizate.

Contabilitate ; Evidenta primara ; Salarii. Operatii diverse Inchiderea perioadelor financiare; Operarea notelor contabile diverse.

Forum SAGA

Cautarea unui document Cautarea documentelor importate in functie de informatiile de identificare a acestora categorii, respectiv campuria denumirii documentului, a locatiei acestuia, a unui text continut, a datei crearii sau a marimii acestuia Cautarea se poate solicita pentru dceont documentele, indiferent de statusul lor, pentru cele blocate descarcate pentru editarepentru cele libere sau a ultimelor versiuni Preluarea facturilor de la furnizori externi in moneda documentului diferita RON ; Preluare comanda furnizor pe factura; Operarea facturilor si fescarca alte unitati de masura decat unitatea de masura de baza a articolului; Permite dirijarea pe obiecte de cost a articolelor de cheltuieli; Nota tga intrare receptie cu urmatoarele functionalitati: Sistemul va lasa libertatea de a defini conturi si in afara acestui plan.

  DIAMEX DX70 PDF

Pentru detalii despre motivele pentru care sa alegi decon Albasoft, vezi: In general gruparea este data de tipul de succesiune a interventiilor ciclu sau repetitive Definire catalog echipamente – mijloace fixe pentru care se planifica, inregistreaza si urmareste activitatea de mentenanta Definire cataloage de contoare – anumite echipamente au contoare care permit masurarea si inregistrarea folosirii echipamentului.

Sistemul permite inregistrarea si urmarirea: In functie de capabilitatile telefonului pot fi prezentate diferite rapoarte sub forma unor pagini web complexe sau restranse, la obiect: Odoo ERP odoo implementationFull description. Functii si avantaje multi-firma, multi-user, lucru in retea pe aceeasi firma sau pe firme diferite; meniuri si interfata foarte intuitive, usor de utilizat; usor de configurat de catre clienti, in vederea particularizarii, personalizarii de exemplu: Incasari zilnice pe banci Plati zilnice pe banci Solduri curente pe banci Vizualizare stocuri Vizualizare solduri conturi Vanzari periodice De asemenea se pot face editari sau introduceri de date.

Asigura monitorizarea costului fortei de munca cu respectarea standarelor internationale de calcul al salariilor. Tipul de document permite: Calculul importul in functie de facturi si setarile facute la nivel de comision se face pe un singur agent. Configurari stabilirea criteriilor de selectie si recrutare de personal ex: Urmarirea productiei cu ajutorul acestui modul permite controlul si imbunatatirea calitatii produsului finit, contribuind la eliminarea timpilor morti si la reducerea rebuturilor.

Raportarea manoperei cu coduri de bare In sistemul integrat Clarvision ERP exista 2 moduri de raportare a manoperei cu coduri de bare: Avertizeaza expirarea reviziilor, contractelor, asigurarilor, rovinietelor.

Managementul personalului Fisa angajatului definirea angajatilor si a datelor personale, date de contact, date profesionale, persoane in intretinere, definirea tipului contractului de munca si a duratei acestuia, definirea datelor referitoare la salarii, sporuri, samd.

  MAMADY KEITA A LIFE FOR THE DJEMBE PDF

Urmarirea este pur cantitativa, independent de metoda de descarcare de gestiune si de valoarea contabila a stocului. Orice telefon mobil compatibil cu tehnologia Javascript si capabil sa navigheze pagini de internet va putea fi folosit ca terminal, modul de prezentare a informatiei fiind de asemenea optimizat pentru telefoanele mobile.

Agenti vanzari Clienti Mijloace de transport Pentru a optimiza utilizarea modulului, se propune pentru primul an de functionare o structura de cash-flow de tip sistem, pe care utilizatorul o va putea modifica ulterior dupa cum doreste. O configuratie reprezinta o lista ordonata de indicatori neprimari pentru care in rapoarte se vor considera si descendentii lor daca acestia exista. Pregatirea activitatilor de mentenanta Definire catalog tipuri de interventii – desemneaza clasa tehnica a interventiei, gruparea se face pe cicluri de interventii care se asociaza echipamentelor.

Aceste informatii se transmit bancii sub forma unui fisier text, in vederea operarii lor din contul societatii.

Functionalitati CLARVISION ERP – PDF Free Download

Modulul de logistica depozit cuprinde: Contare automata Definirea caracterizarilor contabile utilizand sabloane de caracterizari: Inregistrarea operatiunilor de girare catre furnizori a efectelor de incasat primite de la clienti.

Date de identificare cod, denumire, index ; Date legate de caracterizarea contabila grupa articolului ; Informatii de gestiune: Gestionarea persoanelor plecate din cadrul intreprinderii Definirea deducerilor de baza si a deducerilor suplimentare pentru calculul impozitului pe salariu si modificarea acestora in functie de schimbarile legislative Editor si generator de rapoarte, statistici privind personalul Configurarea structurii organizatorice a intreprinderii Configurarea datelor referitoare la angajati 32 Cererilor de oferta primite de la clienti; Ofertelor transmise clientilor in diverse monede; Functionalitati aferente: In acest caz se poate stinge direct o factura furnizor cu o factura client sau cu un efect de primit de la client.

Solutia are la baza un server web si este compatibila cu dispozitivele dotate cu un browser de internet.